TE-TE PLAST

Новости

Регистрација за билтен
Посетители

We have 13 guests online

TE-TE PLAST

Добредојдовте

E-mail Print PDF


ТЕ-ТЕ ПЛАСТ претставува компанија која е специјализирана за производство на алати за бризгање и дување пластика,како и за производство на делови и компоненти од пластични материјали за различни намени и разни индустриски гранки.


Нашата филозофија за развој се темели на:

- Инвестиции во развој и технологии

- Постојана едукација на кадри

- Широк асортиман на производи и услуги

- Комплетно решение на едно место


Нашата цел е да се прилагодиме на пазарот и постојано да ги следиме барањата на нашите клиенти преку кое креираме взаемна доверба.

Основно начело и нескршлив фундамент на нашата компанија е нашата цел и цврста волја долгорочно да опстанеме на пазарот и да се стремиме кон највисок квалитет на нашите производи и услуги.

 ТЕ-ТЕ ПЛАСТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА

 
Почеток